Le temps de … prendre le temps.

Posted by on 30 november 2011 | 0 comments

Al menig “temps” zijn sinds mijn laatste bericht de revue gepasseerd: de tomates, de fraises, de poivrons, de figues… en ook de potimarons hebben hun strakste tijd gehad. Laat het er ons bij houden dat het druk was, héél druk.

U was weer talrijk, lieve gast.

Talrijk, gourmand, enthousiast, stijf na een dagje stappen, attent, gezegend met een mooie zangstem, interessant, een leuke gesprekspartner, licht beschonken, gelukkig, totaal ontspannen, behulpzaam, met geen stokken in bed te krijgen, gezellig, nieuwsgierig, uitermate grappig …

Merci daarvoor.  Wij hebben er van genoten!
En kijken er naar uit jullie volgende zomer opnieuw in de watten te kunnen leggen!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *