Noeste arbeid en “qualitytime”

Posted by on 1 maart 2007 | 0 comments

Ce mois-ci deden we gewoon verder met wat we de vorige maanden begonnen waren…. Inderdaad: het verder bezetten van de schuurgevel… maar het einde was deze keer in zicht! Alsook runnen en op een blauwe (de hemel althans) zondag gaan wandelen…
Ondertussen werd ook nog een muurtje voor ons houtkot gemetst, de tuin lenteklaar gemaakt en ook wel beetje genoten van zalig lente-zomerweertje….

Dit verslagje ronden we het beste af met nog enkele foto’svan het product van

onze noeste arbeid en van onze “qualitytime” (?!? What’s in a name….)

 

Op deze foto’s lijkt het misschien alsof de werken zo goed als afgerond zijn… maar er staan er nog wat op ons te wachten: de parking (buiten beeld, gelukkig….), het stukje achter het huis dat binnenkort officieel deel er van uitmaakt en onder andere ons zwembadje en petanquebaantje moet plaats geven…. en natuurlijk: onze volgende gasten ongelofelijk in de watten leggen en een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Bisous, les deux

En tot binnenkort!
Fifi en Gigi, les deux f.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *